hamis remények szűk ruha Justin Theroux Los Angeles tágas otthon várandósság lombikbébi program Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer végre nem takargatja a pocakját.

A még most is ragyogó szépségű 44 éves színésznő, Jennifer Aniston hosszú ideje vár a gyermekáldásra. Az évek során az esetleges várandósságával kapcsolatos híresztelések - hiába drukkolt a fél világ Jennifernek és párjának, Justin Theroux-nak - hamisnak bizonyultak.
A mai nap azonban a Daily Mail internetes portálon minden kétséget elsöprő, gömbölyödő pocakos fotók jelentek meg a szemlátomást boldog színésznőről.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A fotókon kívül azonban akadnak más érvek is a várandósság ténye mellett. Szeptember elején töröltetett egy Smartwater fotózást, arra hivatkozva, hogy váratlanul közbejött valami. Az elkövetkezendő időszakra nem vállalt egyetlen filmet, egyetlen forgatást sem, bár máskor zsúfolásig volt munkával. A pár már beköltözött abba a Los Angeles-i lakóparkba, ahol a 790 négyzetméter alapterületű otthonukba egy egész óvodának is jutna hely.

Miért takargatja magát Jennifer Aniston?http://www.life.hu/legytrendi/20130826-lifenight-torolkozovel-takargatja-magat-jennifer-aniston-bikiniben.htmlNem terhes, csak meghízott Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legykepben/20130813-jennifer-aniston-szineszno-nem-terhes-de-elismerte-hogy-felszedett-par.htmlJennifer Aniston smink nélkül is bámulatos - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130805-jennifer-aniston-szineszno-smink-nelkul-pozol-sztarfodraszaval-es-igy-is.htmlGömbölyödik Jennifer Aniston pocakjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130802-jennifer-aniston-szineszno-kis-pocakkal-jelent-meg-legujabb-filmje-bemutatojan.htmlJennifer Aniston nem akarja látni az anyjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130726-jennifer-aniston-szineszno-nem-akarja-latni-az-anyjat-az-eskuvojen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.