Jessica Simpson szülőszobai fotókat tett közzé

terhesség fotók anyuka barátnő szülés Jessica Simpson megosztás szülőszoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson imádja a gyerekeket. Nem csak a sajátjait, másokét is. Az énekesnőt az a szerencse érte, hogy egyszerre várhatta gyermekét a legjobb barátnőjével. Követőit pedig a szülőszobába is beengedte.

Jessica kisfia, Ace Knute Johnson júliusban született meg, legjobb barátnője, CaCee Cobb pedig augusztus 15-én adott életet gyermekének. Az énekesnő szívesen posztol fotókat újszülött gyermekéről, most viszont úgy döntött, CaCee babájáról is igen intim képeket tesz közzé.

Forrás: Instagram/CaCee Cobb
Forrás: Instagram/CaCee Cobb

A kis Rocco tündéri baba, és biztosan nagyon jó barátja lesz Jessica fiának is. A sztár imádja az anyaságot, de annak ellenére, hogy gyermekei minden idejét lefoglalják, biztosan szívesen vigyáz majd a kis Roccóra is. "Két gyerekkel mindkét kezünk foglalt, de minden nap egy új kaland. Nagyon élvezem, imádok édesanya lenni" - nyilatkozta a kétgyermekes anyuka, amikor saját kis csöppségétől is posztolt a Twitterre.

Forrás: Instagram/CaCee Cobb
Forrás: Instagram/CaCee Cobb

A két barátnő. Jessica és CaCee Cobb együtt várják gyermekeiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.