anyaság Pearl Harbor - Égi háború Kate Beckinsale lány Len Wiseman Pink Party vörös szőnyeg Michael Sheen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves színésznő 14 éves lányával, Lilyvel és férjével, Len Wisemannel vett részt egy hétvégi partin.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Beckinsale lányával és férjével

Anya és lánya fantasztikusan mutattak egymás mellett a vörös szőnyegen. A Pearl Harbor színésznője egy stílusos, hosszú piros ruhát húzott az eseményre, míg lánya egy pánt nélküli, aranyban pompázó koktélruhában ragyogott édesanyja mellett.

Kiállították a régi korok vibrátoraithttp://www.life.hu/szeress/20131020-kulonleges-vibratormuzeumban-allitottak-ki-oseink-szexualis-segedeszkozeit.htmlMellbimbótapasszal pózol Nicki Minajhttp://www.life.hu/legytrendi/20131018-nicki-minaj-amerikai-rapper-es-enekesno-mellbimbotapaszban-fotozta-le-magat.htmlBikinire vetkőzött a Kardashian lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20131019-kendall-jenner-amerikai-modell-es-valosagshowsztar-az-agua-bendita-furdoruhaiban.htmlEzüstbe mártották a meztelen tinisztárthttp://www.life.hu/szorakozz/20131019-miley-cyrus-amerikai-enekesno-ezustporba-martva-meztelenkedik-legujabb-klipjeben-a.htmlÍgy festett kislányként Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/life/galeria/20131016-fotokon-akkor-es-most-amanda-seyfried-amerikai-szineszno.htmlVálik a Krokodil Dundee sztárpárjahttp://www.life.hu/szeress/20131018-valik-paul-hogan-ausztral-szinesz-es-linda-kozlowski-amarikai-szineszno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.