Tündéri rendőrjelmezben bulizott Shakira kisfia

buli kisfiú Milan Piqué Mebarak jelmez Shakira focista sztárcsemete énekesnő Gerard Piqué Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már eddig is tudtuk, hogy Shakira és Gerard Piqué kisfia elképesztően cuki, most azonban az anyukájának a korábbi fotókat is sikerült űberelnie.

Korábbi összeállításunkban már megnézhettük, milyen Halloween-jelmezekben mulattak a hírességek, a legédesebb öltözék díja azonban egyértelműen a kis Milané.

Forrás: Facebook/Shakira
Forrás: Facebook/Shakira

Október 22-én kilenc hónapos lett a szépséges énekesnő kisfia, így már elég nagy volt ahhoz, hogy bulizhasson Halloweenkor. Shakira egy tündéri rendőrjelemzbe bújtatta gyermekét, majd pedig közösségi oldalán osztotta meg a képet.

Ettől lett bombanő szülés után Shakira


Ettől lett bombanő szülés után Shakirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130814-shakira-enekesno-elarulta-milyen-edzessel-hozta-magat-formaba-szules-utan.htmlÍgy nyaral Shakira és Piquéhttp://www.life.hu/szeress/20130730-shakira-kolumbiai-enekes-megosztotta-a-nyaralaskor-keszult-kepeket.htmlImád a papájával nevetni Shakira kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130728-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-imadja-a-csikizest-es.htmlShakira teste tökéletes a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130725-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-tetset-hat-honappal-a-szules-utan.htmlÍgy pucérkodik Shakira szeme fényehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130715-repul-es-meztelenkedik-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique.htmlShakira rockert nevel a kis Milanbólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130704-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-acdc-poloban-nyomja.htmlShakira babája a Voice stúdiójában járthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130619-shakira-es-gerard-pique-kisfia-milan-pique-mebarak-a-the.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.