Megmutatta babáját Szekeres Nóra

TV2 műsorvezető név szülés dúla Szekeres Nóra Babavilág Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Babavilágának műsorvezetőjeként Szekeres Nóra úgy gondolta, sok újat már nem hallhat a vajúdás és szülés lefolyásáről, de tévedett. Egy dúlától olyan információkat kapott, ami nagyon megkönnyítette a dolgát. A kisfiú könnyen jött a világra, Nóri pedig a TV2 Aktívjában mutatta meg a babát.

"A műsorban rengeteg történetet hallottam különböző szülésekről, ráadásul azt gondoltam, én is hasonlóképpen hozom világra a harmadik babát, mint anno Noát és Milut. Ám a dúla részletezte, hogy a szülés ezerféleképpen történhet, kitért arra is, mikor érdemes bemenni a kórházba, így sokkal nyugodtabb voltam" - mesélte a TV2 kamerái előtt Nóra.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A szép műsorvezető arról is beszélt, hogy amikor elkezdődtek a fájások és elfolyt a magzatvíz, nem sietett rögtön a kórházba, csak akkor, amikor már úgy érezte, "van értelme". És így is lett, miután Nórát megvizsgálta az orvosa, 25 perc múlva már meg is született a kisfia. A hírek szerint a picinek még mindig nincs neve, egyelőre három verzió között variálnak. A műsorvezető arról beszélt, ez talán könnyebb lesz, ha jobban megismeri a kicsit. A háromhetes tündéri babát a műsorvezető az Aktívban mutatta meg. Íme:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.