Megszületett Balássy Betty és Varga Feri kisfia

Forrás: Facebook/Balássy Varga -
Születés TV2 kisbaba Varga Feri Megasztár Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu is megírta, izgatottan készült második gyermekük világra jöttére Betty és Feri. A kisfiú csütörtökön hajnalban megszületett.

A TV2 Aktívja a Facebookra posztolt képet a megasztáros Varga Feri és Balássy Betty második közös gyermekéről, Varga Dániel Mátéról. A baba ma reggel 5 kor jött világra.

Forrás: TV2.hu

"Nincs mitológiája a névválasztásnak, igazából arra figyeltünk, hogy jó hangzású, dallamos legyen a név, ezért lett a kislányunk is Róza Anna. Le sem tagadhatnánk, hogy zenészek vagyunk" - árulta el az énekesnő a Mokka stúdiójában néhány hónapja.

Megszületett Peller Anna kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131205-peller-annanak-az-operettszinhaz-sztarjanak-megszuletett-kislanya-annabella.htmlMegszületett Pásztor Anna kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131118-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-vilagra-hozta.htmlMegszületett Sipos Tamás gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20131115-az-irigy-honaljmirigy-tagjanak-sipos-tamasnak-kislanya-szuletett.htmlMegszületett Michelle Monaghan kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131102-michelle-monaghan-amerikai-szineszno-kisfia-megszuletett.htmlMegszületett Halle Berry kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131006-megszuletett-halle-berry-es-kisfia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.