színésznő baba Megan Fox gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Fox, amerikai színésznő és férje, Brian Austen Green várják az első kisbaba érkezését.

Megan 2004 és 2009 között együtt élt kollégájával, Briannel, majd 2007-ben eljegyezték egymást. A románc nem tartott sokáig. A színésznő 2009 szeptemberében jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy külön utakon járnak.

AFP
AFP


A pár a szakítás után nem sokáig bírta egymás nélkül: azóta összeházasodtak, és hamarosan érkezik kisbabájuk - tudtuk meg a US magazintól.

Nem érdeklik a nők a Csillag születik győzteséthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120606-nem-erdeklik-a-nok-a-csillag-szuletik-gyozteset.htmlElvette leszbikus barátnőjét a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120528-a-szex-es-new-york-szinesznoje-cynthia-nixon-osszehazasodott-christine.htmlFéltékenység árnyékolja be Liptai Claudia párkapcsolatáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120515-feltekenyseg-arnyekolja-be-liptai-claudia-parkapcsolatat.htmlÚjra együtt a pár! - Dzsudzsák Balázs visszament Zimány Lindáhozhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120511-ujra-egyutt-a-par-dzsudzsak-balazs-visszament-zimany-lindahoz.htmlNagy bajban van Stohl! Nem kap fizetést!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120507-nagy-bajban-stohl-nem-kap-fizetest.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.