Óriási méretű pocakkal járkál - Napokon belül megszülethet a híres színésznő kisbabája

has paparazzi színésznő terhesség óriási szülés Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon nem árulta el, pontosan melyik napra írták ki, az azonban biztos, hogy napokon belül életet adhat harmadik gyermekének.

A 36 éves színésznő egy fekete miniruhában és egy hozzáillő, lapos talpú szandálban indult vacsorázni családjával, Avával, Deaconnel és férjével, Jim Toth-tal a kaliforniai Brentwood városában. A sztár hatalmas pocakját azonnal lencsevégre kapták.

Northfoto
Northfoto

Reese a múlt hónapban ugyan kórházba került, ennek ellenére jól viselte terhességét. Legjobban attól szenvedett, hogy kívánóssá vált és állandóan furcsábbnál furcsább ételek után sóvárgott. Egy közeli ismerős elmondása szerint előfordult, hogy a kismama hajnali háromkor arra ébredt, hogy különböző turmixokra vágyott, savanyúságot akart enni mogyoróvajjal és barbecue szószos csirkeszárnyakat.

A színésznő reméli, hogy a szülést követően megszűnik ez a sóvárgás, ugyanis különösen fontos számára az egészséges táplálkozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.