Kis hercegnő, hurkákkal - Az egyéves Harper Seven sem maradhatott le Victoria divatbemutatójáról

divattervező David Beckham divatbemutató szülő Divathét Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harpert, a mindössze 14 hónapos Beckham csemetét már most nagyon érdekli a divat - legalábbis híres szülei szerint. A  kislány édesapja karjaiban érkezett Victoria bemutatójára, a New York-i Fashion Weekre, és az első sorból nézte végig azt.

Miközben Victoria egy kis fekete ruhát viselt, tündéri kislányát egy angyali, fehér ruhába öltöztette, melyet a legkisebb Beckham masnival és fekete cipővel viselt. Harper nem először jelent meg a Fashion Weeken, már harmadszor vett részt a rendezvényen. Első alkalommal még csak pár hetes volt.

Northfoto
Northfoto

A büszke szülők és a kis hercegnő a bemutató után együtt mentek ebédelni. Ez volt az első alkalom, hogy Victoria pihenni tudott a stresszes hét után. "Megkönnyebbültem! El sem tudom hinni, hogy vége! Köszönöm" - posztolta Twitter-oldalára a sztár.

Így próbál csalni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20120907-victoria-beckham-exenekesno-optikai-csalassal-csapja-be-a-rajongokat.htmlVictoria Beckham vén szatyor lett - Leleplező fotó készült a sztárrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20120908-victoria-beckham-szatyorral-a-fejen-fotozta-magat.htmlVége Victoria Beckham divatos kapcsolatának?http://www.life.hu/legytrendi/20120821-victoria-beckham-es-katie-holmes-baratsaga-megszakadhat-a-divatbemutatojuk-miatt.htmlVictoria Beckham akár egy ötödik gyereket is szívesen vállalna férjévelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120803-victoria-beckham-akar-egy-otodik-gyereket-is-szivesen-vallalna-ferjevel.htmlKényszerbetegségben szenved David Beckhamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120804-kenyszerbetegsegben-szenved-david-beckham.htmlŐ aztán igazán apuka kedvence! Három fia után most a kislányáért rajong David Beckhamhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120729-o-aztan-igazan-apuka-kedvence-harom-fia-utan-most-a.htmlVideó a legszexibb 4 gyermekes apukáról - Forró képgaléria David Beckhamrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-video-szexi-kepgaleria-david-beckhamrol.htmlÍme Victoria Beckham saját tervezésű autójahttp://www.life.hu/legykepben/20120423-ime-victoria-beckham-sajat-tervezesu-autoja.htmlŐ is ebből akar megélni? Victoria Beckham pályát módosíthttp://www.life.hu/hazitunder/20120420-o-is-ebbol-akar-megelni-victoria-beckham-palyat-modosit.htmlÚj hajszínt választott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20120410-uj-hajszint-valasztott-victoria-beckham.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.