plasztikai műtét kínai szülés férj per gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jian Feng először megcsalásra gyanakodott, amikor gyönyörű felesége egy csúnya babának adott életet. A nő azonban bevallotta, szépségét a plasztikai sebészetnek köszönheti. A férfi kártérítést követel.

Azt mondják, a szépség belülről fakad, Jian Feng azonban valószínűleg nem így gondolja. A férfi elvált feleségétől és kártérítést követelt, miután kimondottan csúnya gyermeke született a nőtől.


Műtét előtt és után

Feng először félrelépésre gyanakodott, hiszen a gyermek nem hasonlított egyik szülőjére sem. A nő azonban bevallotta, hogy korábban plasztikai műtétek sorozatán esett át, melyeknek mostani csinos arcvonásai köszönhetőek. Erre még megismerkedésük előtt került sor, és valószínűleg soha nem is derült volna ki, ha a gyermek az apjára hasonlít.


A pici állítólagos képe, szerintünk nem is csúnya

Feng azonnal beadta a válókeresetet és beperelte feleségét, amiért az átverte őt. A bíróság a férfinak adott igazat, és 25 millió forintnak megfelelő kártérítést ítélt meg neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.