Will Smith gyönyörű kamasz lánya kopasz lett

frizura kopasz haj sztárcsemete nevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színésznő beleegyezésével borotválta kopaszra fejét lánya. Willow új frizuráját ért kritikák miatt édesanyja azonnal védelmére kelt: lánya értéke nem a hajában rejlik.

Példamutató, ahogy Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith 12 éves lánya védelmére kelt az őt ért kritikák miatt. Willow kopaszra borotvált frizurája sokakban visszatetszést váltott ki, melyre az amerikai színésznő egy Facebookon írt levélben reagált: "Azért engedtem, hogy levágassa a haját, mert az ő szépsége és értéke nem a hajhosszában mérhető."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Úgy tűnik, Willow szeret kísérletezni frizuráival. A lány már számtalan színt és fazont kipróbált, a legutóbbi, 2010-ben viselt oldalt felnyírt haján azonban ez a mostani is túltesz - már ami a rajongók megdöbbenését illeti. Jadát is sokat támadják, amiért engedte, hogy lánya ezt művelje magával. "Ez egy olyan világ, amely a nőket és lányokat folyamatosan arra emlékezteti, nem tartoznak saját magukhoz; sem a testük, sem pedig a fölötte hozott döntéseik nem az övéké. Én nem szeretném, ha az én kislányom ilyen lenne. A kislányoknak szerintem is megvan a joga ahhoz, hogy saját magukkal rendelkezhessenek, és nem kell behódolniuk és feladniuk magukat anyjuk bizonytalansága, hiúan táplált reményei és vágyai miatt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.