6 évesen egy világhírű márka arca lett Anna Nicole Smith kislánya - Szebb, mint az anyukája

modell kampány fotózás kislány divatmárka arc Anna Nicole Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Híres mamáját a mindössze hatéves lánya váltja a világhírű márka jövő évi tavaszi-nyári divatkampányának arcaként.

Már lassan 20 éve, hogy Danielynne Birkhead édesanyja, Anna Nicole a GUESS modelljeként vált világhírűvé. A sors fintora, hogy öt évvel mamája halála után éppen kislánya népszerűsíti a márka gyermekruháit. A képeken Danielynne a tengerparton vágja magát pózba cuki famerminiben, csíkos pólóban, fehér farmermellényben és hozzáillő kalapban. A kislány még világhírű édesanyjánál is szebb - ahogy a fotókon is láthatjuk, magabiztosan pózol a kamerák előtt.

GUESS
GUESS

"Danielynne ugyanolyan játékos lélekkel van megáldva, mint anno az anyukája" - nyilatkozta a GUESS kreatív igazgatója, Paul Marciano. Hozzátette, hogy a kislány egy igazi második generációs GUESS-girl, ami első helyre emelte számukra ezt a kampányt.

A 39 éves édesapa, Larry Birkhead elmondta, Danielynne nehezen fogadta el, hogy elvesztette az édesanyját. "Amikor először közöltem vele, azt mondtam neki, hogy a mami a felhők között van most. Később, amikor épp egy repülőn ültünk, megkérdezte, melyik felhőn van, és játszhatna-e vele egy kicsit. A titok, hogy őszintének kell lenni, és közben megmaradni az ő gyermeki szintjén."

GUESS
GUESS

Anna Nicole Smith, a világ egyik leghíresebb explaymate-je 2007-ben, 39 évesen halt meg. Szállodai szobájában találták eszméletlenül, majd a kórházba szállítás után meghalt. Halálát balesetnek nyilvánították ugyan, oka azonban többféle gyógyszer nagy mennyiségű beszedése és ezek szerencsétlen kölcsönhatása volt.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Így nézett ki halála előtt a szexbombahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111212-igy-nezett-ki-halala-elott-a-szexbomba-anna-nicole-smith.html200 000 forintos babacipőt kapott a 8 hónapos sztárcsemetehttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120928-meregdraga-babacipot-kapott-beyonce-kislanya.htmlUgyanolyan gyönyörű Jessica Alba kislánya, mint a színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20121128-jessica-alba-kislanya-anyukajatol-orokolte-a-szepseget.htmlApjára hasonlít inkább a Jóbarátok sztárjának kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121121-apjara-david-arquette-utott-a-jobaratok-sztarjanak-courteney-cox-kislanya.htmlTündéri kislányaival töltötte a délutánt a szexi apukahttp://www.life.hu/anyaskodj/20121116-tunderi-kislanyaival-tototte-a-delutant-a-szexi-apuka-ban-affleck.htmlGyönyörű kislányból észvesztően szexis nő lett Sophie Marceauhttp://www.life.hu/life/galeria/20121116-fotokon-akkor-es-most-sophie-marceau-szineszno.htmlRobbie Williams csalódott: kisfiút akart, nem kislánythttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121107-robbie-williams-csalodott-mikor-megszuletett-a-kislanya-fiut-szeretett.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.