Amire mindannyian vágyunk: szoros érzelmi fonál anya és lánya között

lány anya érzelmek Legyen jó napod! kapcsolat kötődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is rácsodálkozol egy képre, amelyen anya és lánya pont úgy néz ki, mint két tojás? Te is szoros érzelmi fonállal kötődsz az édesanyádhoz, vagy ilyenre vágysz? Szívmelengető képeken nézheted meg az anya-lánya kapcsolatot.

Ki tudja, honnan ered az az alapigazságra rávilágító közmondás, hogy "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát." Anyák és lányaik a belső tulajdonságokon kívül gyakran hasonlítanak külsőleg is egymásra. Ráadásul létezik köztük egy nagyon szoros kötelék, amelyet még az idő sem tud kikezdeni.

Egy nő önmeghatározásának szerves része az anyjához fűződő kapcsolata. Az anyafigura egy olyan modell, amelyre mindig lehet hivatkozni és el lehet tanulni tőle, hogyan kell viselkedni a társadalomban, a családban, a munkában. Hiába nőttél már fel és élsz önálló életet, édesanyád még mindig jó tanácsokkal lát el, és ez örökre így is fog maradni. Napjainkban egyre több édesanya lesz sokáig részese lánya életének, még akkor is, ha már önállóan kellene boldogulni a hétköznapokban. Nem ritka, hogy együtt járnak tornázni, vásárolni, kiállításokra, együtt utazgatnak. Sokszor egy édesanya helyettesíti a barátnőt is.

Elbűvölő és nagyon kreatív anya-lánya fotókat gyűjtött össze nemrég az egyik népszerű amerikai oldal is. Ez volt az egyik favoritunk:

Forrás: Boredpanda

A többi felvételért kattints IDE!

A Life.hu szerkesztősége is megmutatta kedvenc anya-lánya fotóit anyák napja alkalmából. Íme, egy kis ízelítő:

Sőt, a magyar sztárok is megmutatták, milyen csodás és intim a kapcsolatuk édesanyjukkal, például Dukai Regina.

Forrás: www.facebook.com/DukaiReginaOfficial

Végül muszáj megosztanunk egy frenetikus anya-lánya videót is, amely garantáltan mosolyt csal az arcodra:

Te is ilyen jóban vagy az édesanyáddal?

Légy ma BOLDOG!http://www.life.hu/legyenjonapod/20140908-kezd-a-napot-boldogan-es-valaszd-ma-a-boldogsagot-segitenek-ebben-a-boldogsagrol-szolo-idezetek.html„Egyszer lent, egyszer fent" - tartja a mondás. A boldogság is így hullámzik bennünk, pedig ha megelégednél azzal, ami van a jelen pillanatban, te lehetnél a világ legboldogabb embere!Legyen jó napod!ThinkstockMeríts erőt szavakból: a legszebb idézetek nőknekhttp://www.life.hu/legyenjonapod/20140905-a-legszebb-idezetek-noknek-ha-ezt-elolvasod-jol-indul-a-napod.htmlHa feltöltődésre és egy pozitív nap-, illetve hétkezdésre vágysz, sürgősen olvass tovább! Íme, a legszebb idézetek nőknek.Legyen jó napod!--Vedd fel a harcot a Jó Nap! rontókkal szembenhttp://www.life.hu/legyenjonapod/hirdetes/20140905-vedd-fel-a-harcot-a-jo-nap-rontokkal-szemben.htmlMindannyian ismerjük azt az érzést, amikor egy jó nap, jó percében, amikor épp a fellegekben járunk, egy kolléganő vagy ismerős rosszkedvével vagy negatív hozzáállásával megpróbálja kedvünket szegni. Ha azt akarjuk, hogy senki soha többé ne rontsa el egy igazán jó napunkat, érdemes megtanulnunk, hogyan védekezzünk a Jó Nap! rontók három alaptípusával szemben. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.