Agyonretusálták a világ egyik legszebb nőjét

Armani Megan Fox Transformers arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többször is a világ legszexibb nőjének választott Megan Fox még csak huszonnégy éves, bőre szinte makulátlan, ennek ellenére a legújabb reklámfilmjében agyonretusálták az arcát.

www.giorgioarmanibeauty-usa.com
www.giorgioarmanibeauty-usa.com

Megan arca a legújabb plakátokon valószerűtlenül simának fest. A Transformers sztárja lett az idei Armani Regenessence Youth Regenerator kozmetikum arca - a cég valószínűleg azért vitte túlzásba a retusálást, hogy minél több női vásárlót meggyőzzön a termék hatékonyságáról. A krém egyébként 24 órás védelmet nyújt a bőrnek, C-vitamin-tartalmának köszönhetően élettel tölti fel a sejteket, és javítja a bőr regenerációs képességét.

Megannak a maga huszonnégy életévével nem lehet oka panaszra - már ami az arcbőrt illeti -, így igen csalóka, amikor vele próbálják eladni a jóval érettebb bőrre kifejlesztett kozmetikumot. Már korábban is megszokhattuk, hogy fiatal lányok reklámoznak arcápolási termékeket - de ezúttal a készítők ismét túzásba este a retusálást illetően.

Tipp! Nézz botrányos és szexis divatfotókat képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.