zenei fesztivál modell Sziget Fesztivál Görög Zita iskola duci plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita egykori modell saját ügynökséget alapított, hogy magyar plus size modelleknek segítsen a világhírnevet szerezni. Most éppen a Szigeten keres szép arcú, nőies idomokkal rendelkező fiatal lányokat - írta meg a Bors.

"2006-ban indult egy világszintű mozgalom a szépségiparban a kórosan sovány modellek ellen. Ekkor kezdtek el a legnevesebb ügynökségek és magazinok is egyre több "plus size" modellt foglalkoztatni, hiszen ők is ugyanolyan szépek, mint vékony kollégáik, csak arányosan elosztva van rajtuk néhány pluszkiló" - nyilatkozta a Borsnak Zita, aki most éppen a Sziget Fesztivál sétányait rója, hogy csinos lányokat találjon.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Teltebb formájú, de szép arcú lányokat keresek, akik azelőtt álmodni sem mertek volna ilyen típusú karrierről. Miután elbeszélgetek velük, készítek róluk néhány fotót, amit elküldök azoknak a külföldi ügynökségeknek, amelyekkel korábban én is dolgoztam. Ha érdeklődést mutatnak valaki iránt, akkor készítünk egy profi portfóliót az illetőről, és felkészítjük a munkára" - magyarázta a Megasztár egykori műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.