Most először beszélt róla: ezért nem ment férjhez Dobó Kata

esküvő Dobó Kata terhesség házasság Hegyi Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házasság vagy együttélés? Mi a szokás manapság, ha jön a gyerek? Kedvenc színésznőink elárulták, hogyan vélekednek a témáról.

"Azt gondolom, manapság már nincs olyan súlya a házasságnak - de ezt nem azért mondom, hogy degradáljam ezt a csodálatos intézményt" - vallotta Dobó Kata a házasságról. A színésznő szerint - mivel manapság nagyon könnyen és gyorsan el lehet válni - már nincs akkora jelentősége annak, hogy valaki hivatalosan is összeköti-e az életét a párjával. "Én nem is szeretem az ilyen kötelező dolgokat" - tette hozzá az állapotos színésznő.

Hegyi Barbara szerint a szülőknek ezt maguknak kell megbeszélniük, mert semmi sem kötelező, és mindenkinek a saját belátása szerint kell döntenie ebben a kérdésben. Palotás Petra elárulta, ő pocakos menyasszony volt, mert akkor még távkapcsolatban élt a kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.