"Végre elfogadtam magam" - Renáta számára új mellei új életet jelentenek

mellnagyobbítás Aesthetica plasztikai sebészet önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal, igényes nő számára nehéz lehet a szembesülés saját teste változásaival, még akkor is, ha ezek a változások a gyermek vállalása miatt jönnek létre. Még akkor is, ha a női mell, az egyik leghangsúlyosabb női vonzerő, éppen a szoptatás miatt veszik el.

"Egyszerűen nem éreztem jól magam a bőrömben, de nem csak ez volt a baj. A visszajelzések is lehangoltak. Különösen az egykori párom egy megjegyzése ütött szíven: 'Annyira nem vészes' - mondta néhány éve, és körülöttem összedőlt a világ."

D. Renáta, aki keblei miatt feküdt műtőasztalra, beavatott minket műtétjének részleteibe: "A döntést azonban, hogy megműttetem a melleim, saját magam miatt hoztam meg. Nagyon tudatosan törekedtem arra, hogy ne más miatt, ne más lelketlen megjegyzése vagy elvárásai miatt akarjak szép lenni. Hanem elsősorban magam miatt. Az önbizalmam, a női önbecsülésem visszaszerzése miatt.


Gondolkozol a mellplasztikán? Kérdezd Renátát tapasztalatairól a Life.hu fórumán!















Gondolkodsz azon, hogyan lehetnél szebb? Belefognál, de tanácstalan vagy? Kérdezd dr. Németh Tamás plasztikai sebész szakértőnket!








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.