plasztikai beavatkozás orrműtét Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a zuglói Krisztinát alakította át - a harmincas lány ezzel a szettel akár egy karácsonyi buli királynője is lehetne.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

Krisztina élete nagyon megváltozott az utóbbi hetekben: a fotósként dolgozó nő a Life.hu és az Aesthetica Orvosi Központ közös nyereményjátékán egy orrplasztikát nyert. Az új külsőt Nánási Pál és csapata koronázta meg, akik igazi, szexi nőt varázsoltak a szolidan öltözködő lányból.

Ilyen volt Kriszta a műtét előtt:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=33whQQervoXXBbAl

Ilyen lett Kriszta a műtét után:

http://www.life.hu/ujtestujelet/20111124-aesthetica-kriszti-gyonyoru-lett-orrplasztika-utan.html


A harminchárom éves Kriszta haját trendi, egyenesre vasalták, a sminkje pedig igazi, keleties hatást kapott. "Nagyon tetszett ez a barnás smink, igazán különlegesnek és egyedinek éreztem a szemfestésemet. Igyekeztem ellesni a technikát, hogy később magamnak is készíthessek hasonlót" - mesélte Kriszta a Life.hu-nak. A csillogó outfit különösen tetszett az újdonsült bombanőnek - tökéletesen magáénak érezte a fekete-fehér szerelést. "Nagy kedvencem a fekete-fehér összeállítás, ezért is imádtam a csillogó macskanadrágot a tunikával és a magas sarkúval. Odáig vagyok ezért az egyszerű, de örök klasszikus színkombinációért, és nagyon örültem, hogy az átalakító csapat is ezt a stílust érezte nekem valónak" - lelkendezett Kriszta.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!

A lány a profik szemével figyelte Nánási Pál munkáját - Kriszta esküvőket és modelleket fotóz. "Nagyon tetszett Nánási Pál profizmusa, bár először megijedtem, hogy a szabadban akart fotózni, végül azonban kinti és benti képek is készültek. Remekül éreztem magam, és a párom is alig várja már a rólam készült profi képeket" - mesélte Kriszta.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.