Nagyobb a melle, mint várandós pocakja! Hatalmasra dagadtak a szőke énekesnő keblei

mell terhesség Ashlee Simpson Jessica Simpson babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson keblein látszik a legjobban, hogy babát vár. A sztár mellei ugyanis hihetetlenül nagyra dagadtak, ráadásul Jessica szívesen hordja őket felpolcolva...

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)


A róla készült kepeket itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

A sztár húga, Ashlee Simpson már jóval otthonosabban mozog a szülői teendők közt, hiszen kisfia hároméves. De Jessica sem késett még le semmiről, hiszen harmincévesen lesz édesanya. Az pedig egészen biztos, hogy ha bármiben segítségre szorulna a baba születésekor, akkor a húga rögtön megoldaná a helyzetet.

Az idősebbik nővér egyébként nem egyszer mesélt már a terhességéről is: "Az emberek azt mondják, az állapotos nők csak úgy ragyognak. Ez pedig azért van, mert úgy izzadunk, mint a lovak" - mesélte Jessica, utalva arra, hogy nem viseli minden kellemetlenség nélkül a terhességet. Ennek ellenére a híresség azt is hozzátette, hogy imád állapotos lenni, és alig várja, hogy még több gyermeke legyen. Vajon ezt Miss Simpson jegyese, Eric Johnson is így gondolja?

Tipp! Újrajátszott tragédia! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.