Brutálisan bántalmazták a fiatal modellt!

modell erőszak bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosan megsérült egy alig tizenhét éves fiatal lány, amikor hazafelé menet egy fiú téglát dobott a kocsijába. Az elkövetőt mindössze kétszáz dollárra büntették az Egyesült Államokban.

Friss: 31 ember ölt meg a 12 éves kisfiú!





www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk

A lány előtt igen ígéretes jövő állt: remek atlétaként a balesetkor csak az lebegett a szeme előtt, hogy most minden, a sporttal kapcsolatos álma darabokra tört. A lány egyébként - remek alkata és szépsége révén - modellkedni is elkezdett. Most még egy orrműtét áll Samantha előtt, de a mai napig attól retteg, hogy megvakul. "A látásom miatt már nem megy a gátfutás, de azon vagyok, hogy ismét formába lendüljek. Október óta ismét edzek, és jobb akarok lenni, mint valaha" - vallotta a bántalmazott fiatal, aki a történtek ellenére is szerencsésnek érzi magát, hiszen életben maradt.

Mindezek után az elkövetőt mindössze 200 dollárra büntették meg, ami hűen tükrözi az igazságszolgáltatás hibáit, hiszen Samantha életre szóló sérüléseket szenvedett egy bűncselekményből kifolyólag. "Ez egy igen sokkoló történet, amely tökéletes példa arra, hogy súlyos bajok vannak a rendszerrel" - vallotta az eset kapcsán Amerikában a Családok az Erőszak Ellen Egyesület szóvivője.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.