Kate Moss csodálatos esküvői ruhákban pózol

Kate Moss retusálás esküvő menyasszonyi ruha címlap szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Moss szereti az alkoholt és a drogokat, sokszor éjszakákon át dorbézol egész Londonon keresztül. A balhékat azonban gyorsan elfeledteti egy pár gyönyörű fotó. Kate Moss lesz a brit Harper's Bazaar májusi címlaplánya.

A híres modell hamarosan megházasodik, így a rajongókat és a divatszakértőket is az foglalkoztatja, hogy milyen lesz az eküvői ruhája. Ezek a fotók pedig arra hivatottak, hogy még jobban borzolják a kedélyeket: Kate-et ugyanis két álomszép Alexander McQueen ruhában fényképezték. A képeken nem csak a ruha, a modell is gyönyörű, holott a valóságban Kate már meg sem közelíti ezt az állapotot.

Forrás: AFP, harpersbazaar.co.uk
Forrás: AFP, harpersbazaar.co.uk

Bennfentesek tudni vélik, hogy a modell ruhája hasonló lesz ehhez a két darabhoz - sajnos az egyikből csak a gallér látható, az összes képet még nem hozták nyilvánosságra. A tavaly elhunyt Alexander McQueen volt Kate Moss kedvenc tervezője, és a modell azóta is hű maradt a divatházhoz.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.