konfliktus szex VV Gigi Való Világ 4 család VV Béci veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas veszekedésre számíthat Gigi, ha kijön a villából - Béci ugyanis semmit nem tudott "visszafogott" hugicája fojtogatós szexfilmjeiről.

www.annabellesfantasy.com, www.darkfetishnet.com
www.annabellesfantasy.com, www.darkfetishnet.com


Béci szinte sokkot kapott, mikor megtudta, hogy mivel keresett pézt a testvére. Állítása szerint ő sosem látta ezeket a filmeket.

- Úristen! Ha kijön, kitekerem a nyakát! - fakadt ki a fiú, aki nagyon megdöbbent a lány akasztós képein.

Béci már a CKM fotózáson is kiakadt, nem engedte Giginek, hogy levelegye a melltartóját. A lány nyilván tudta, hogy a Való Világnak köszönhetően minden ki fog derülni róla, és Béci - aki eddig mindig védte őt - nagyon ki fog akadni. Gigi mindig tartott a bátyjától, ezért nem árulta neki azt sem, hogy lefeküdt Jerzyvel.

- Teljesen kész vagyok! Majd ha kijött a villából, elbeszélgetek vele! A párbaj után mindössze öt percet tudtunk beszélni, és nem is tudtam, mik jelentek meg róla a lapokban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért vállalkozott ilyesmire - mondta Béci feldúltan a Blikknek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.