babavállalás babavárás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja még hatalmas sarkú platformcipőben masírozott a hercegi esküvőn, most pedig a babaváró buliján mutatta meg: Victoria Beckham, hogy nála nemcsak a szupertrendi ruhák és cipők a nyerők.

Victoria Beckham nem az a kimondottan vicces típus - mindig nagy körültekintéssel választja ki gardróbjának minden egyes darabját. Legutóbb azonban méregdrága göncök helyett WC-papírba tekerte magát - de így is igazán boldognak tűnt. Vajon ilyen jót tesz neki a babvárás?

http://twitter.com/victoriabeckham
http://twitter.com/victoriabeckham

Barátai, többek között Eva Longoria és Ken Paves is megjelentek Vic babaváró bulijában. Az egykori Spice girl a következőket írta a party után az üzenőfalára: ,,Fantasztikus volt ez a nap. Köszönöm drága barátaimnak, Eva Longoriának és Ken Pavesnek, hogy ilyen remek barátaim" - írta a sztár, aki ezek után felrakta az internetre azt a képet, melyen teljesen be van bugyolálva papírba - és úgy látszik, élvezte is a helyzetet.

Victoria júliusra várja negyedik gyermekét, aki minden valószínűség szerint kislány lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.