játszótér kóma baleset gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Játszani indult unokatestvérével az a 11 éves kisfiú, akit a játszótérről végül a mentőknek kellett elszállítaniuk.

Tízéves unokatestvérével játszani indult a 11 éves Kieran Snee a közelükben található játszótérre, ahol egy ártatlan csíny következtében olyan súyosan megsérült, hogy jelenleg is kómában van.
A fiúk a téren néhány idősebb tinédzserhez csatlakoztak, akik "lökdösősdit" játszottak - a játék lényege, hogy a hintákkal egymásnak ütközzenek. Kieran a játék közben sérült meg: a fejét véletlenül bevágta a hinta fém részébe. Bár súlyos volt a sebe, a baleset után még haza tudott menni, később azonban összeesett és a Darlington Memorial Kórházba szállították, ahol azóta is kómában fekszik.

Thinkstock
Thinkstock

Hiába sírt, nem engedték el

A rendőrség az ügy kapcsán letartóztatta az egyik idősebb, 15 éves lányt, mivel jelenleg az sem tisztázott, hogy véletlen baleset történt-e. A család egyik barátja szerint szó sincs véletlen balesetről, mivel a játék során Kieran állítólag már sírva könyörgött, hogy hagyják abba és engedjék el. A hatóságok, noha megkezdték a nyomozást, bizonyítékot egyelőre nem találtak, a baleset után ugyanis mindenki elhagyta a helyszínt. "Rekonstruálnunk kell a történteket. Ha valaki a közelben volt és látta, mi történt, meg kell találnunk. Bár a gyerekek a baleset után elmentek, remélhetőleg találunk szemtanúkat, akik segíthetnek" - mondta a nyomozás vezetője, Jim Cunningham.

A kisfiú családja összetörten és döbbenten áll az érthetetlen baleset előtt. " Kieran csak játszani ment az unokatestvérével, Jay-jel, és most kómában fekszik" - nyilatkozta az édesanya, aki szerint Jay nagyon sokat segít a nyomozóknak, és rendkívül aggódik Kieranért. A kisfiút családja egyébként igazán békés, vidám és játékos gyerekként jellemezte, aki szerintük a légynek sem ártana soha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.