Feltörték Katalin hercegnő bankszámláját és a telefonját

Kate Middleton Jonathan Rees Rupert Murdoch hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőnek nem lehet nyugta: a napokban kiderült, hogy Jonathan Rees, a vitatott akcióiról ismert magánnyomozó feltörte a hercegnő egyik bankszámláját.

Tipp! Kiosztották a VIVA Comet díjakat! Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

A The Guardian értesülései szerint Rees akkor törte fel Kate Middleton telefonját, amikor a lány még csak randevúzott a herceggel. Az is igen valószínű, hogy a férfi a hercegnő bankszámláiba is belenézett. Jonathan céljai között - Katalin mellett - szerepel többek között Tony Blair, Eric Clapton, Mick Jagger és George Michael. Sienna Miller és Kelly Hoppen is aggódhattak: az ő dolgaikhoz már bizonyítottan hozzáfért a zseniális hacker.

Rees a Mirror Group és a News of the World hírforrásoknak is dolgozott, sőt, 2006-ban, egy speciális program segítségével politikai és katonai információk is kerültek a birtokába. A botrány Angliában mára elharapódzott: január óta több olyan újságírót is letartóztattak, aki kapcsolatba hozható Jonathan Rees-zel.

Tipp! A legtrendibb szandálok nyárra! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.