Pszichológushoz vitte gyerekeit a TV2 műsorvezetője - Nem tudják feldolgozni a betörést

pszichológus Demcsák Zsuzsa műsorvezető Mokka betörő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa gyermekei nehezen dolgozzák fel az egy évvel ezelőtti betörést. Benedeket és Tamarát pszichológushoz vitte édesanyjuk, hogy felmérje a lelki megrázkódtatást.

Demcsák Zsuzsa pszichológustól kért segítséget, hogy helyreállíthassa gyermekei lelki egészségét, miután egy éve a kicsikkel hazaérve betörőt talált az otthonukban. Bár a bűnöző időközben kiugrott az erkélyen, a gyerekek jól tudták, mi történt. A hatéves Benedek és az ötéves Tamara azelőtt még nem látott rendőrt, és megmaradt bennük, hogy egy idegen betört a biztonságot jelentő otthonukba.

Szólj bele: Hogy eshettem teherbe????



Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Még több kép Demcsák Zsuzsáról a galériában!

"Hetekig nem léptek be a lakásba addig, amíg nem kapcsoltam fel a villanyt, féltek egyedül a szobájukban, nem szerettek egyedül maradni, velünk aludtak egy ágyban. Jobbnak láttam, ha egy pszichológus elbeszélget velük, és hasznos tanácsokat ad, hogyan kezeljük ezt a helyzetet. Az ő ajánlására fújtuk körbe a lakást 'betörővédő' spray-vel, és így lett 'védőpajzsot képező' pizsamájuk" - vallotta Demcsák Zsuzsa a Borsnak.

"A barátaiknak a mai napig mesélik a történteket, mert számukra ez olyan sztoriként maradt meg, amivel dicsekedhetnek. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek biztonságban érezzék magukat az otthonukban, ezért a férjemmel minden tőlünk telhetőt megtettünk" - tette hozzá a Mokka műsorvezetője.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.