Christine Marinoni színésznő kisfiú New York leszbikus Szex és New York Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miranda Hobbest alakító Cynthia Nixon feleségével és tündéri kisfiával sétált New Yorkban. A 20 hónapos Max és szülei is nagyon élvezték a családi napot.

Ahogy azt korábban már a Life.hu is megírta, a Szex és New York színésznője idén májusban feleségül vette kedvesét, Christine Marinonit. A párnak ekkor már volt egy közös gyermeke, Max, akit Christine hozott a világra, és akiről születése után egy héttel már láthattunk egy fotót. A legújabb, New York-i séta közben készült felvételeken látszik, hogy a kisfiú hajszínét egészen biztosan Christine-től örökölte: égővörös, göndör fürtjeivel leginkább egy mesefigurára, Pumuklira hasonlít - képeket itt láthatsz a vörös, göndör fürtökről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 46 éves színésznőnek van már két gyermeke előző férjétől, Danny Mosestől. Samantha 16, Charles pedig 9 éves. Az, hogy Max apja kicsoda, a mai napig nem hozták nyilvánosságra.

Nixon elmondta, hogy egész életében férfiakba volt szerelmes, amikor azonban meglátta Christine-t, azonnal beleszeretett. Szerinte nincs semmi különös abban, hogy egy férfi után egy nővel is összekötötte az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.