Próbafülkékben fotózta elképesztő átalakulását egy lány - Így néz ki a 70 kiló mínusz a képeken

fénykép fotózás próbafülke életmódváltás egészséges életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves Julia Kozerski esküvője után elhatározta, hogy egy év alatt megszabadul 70 kilogrammos súlyfeleslegétől, és a drámai fogyást mobiltelefonjával próbafülkékben készített fényképekkel dokumentálja.

A kedvezőtlen fényviszonyok, megvilágítatlan tükrök és szűkös helyek ellenére a 28 éves Julia Kozerski 2010 és 2011 között önmagáról készített fényképekkel dokumentálta végig saját fizikai átváltozását. (Itt nézheted meg a fantasztikus átalakulást.)

A Milwaukee Művészeti és Formatervezési Intézet fényképész szakán hallgató Julia (itt nézheted meg egyéb fotóit) 2010-ben, esküvője után elhatározta, hogy gyökeresen megváltoztatja korábbi egészségtelen életmódját, mozogni kezd és egészségesen táplálkozni, hogy megszabaduljon az évek alatt lerakódott több mint 70 kilós súlyfeleslegtől.

A fotó szakos lány úgy gondolta, hogy a nagy átalakulást megpróbálja egy művészeti fotóprojekttel dokumentálni, ezért egy év alatt több mint 200 fényképet készített saját magáról a különféle áruházak próbafülkéiben. A tükörben önmagáról készített fotókon Julia hol fürdőruhában, hol nagyestélyiben, hol fehérneműben és tűsarkú cipőben szerepelt, melyek kendőzetlenül és pontosan dokumentálták a lány átalakulását.

http://juliakozerski.com
http://juliakozerski.com

"Mikor belekezdtem az egész projektbe, még fogalmam sem volt róla, hogy ennyit fogok fogyni. Eleinte nem is annyira a fogyás, sokkal inkább a gyökeres életmódváltás volt a célom" - nyilatkozta Julia Kozerski a Mail Online újságírójának. "Teljes mértékben meg akartam változni, ezért abbahagytam az egészségtelen, zsíros és cukros gyorséttermi ételek fogyasztását, és elkezdtem rendszeresen mozogni, valamint számolni a kalóriákat, amiről sosem gondoltam, hogy ilyen hatékonyan működik."

"Elképesztő inspirációt nyertem a fényképektől, láttam magam, ahogy egyre kisebb és kisebb méretű ruhákba férek bele, és ez mindig új erőt adott, hogy átlendülhessek a nehezebb időszakokon. Mint mindenkinél, természetesen nálam is voltak kisebb bűnözések, néha-néha megettem egy pizzát, vagy egy kis süteményt, de elég volt a fényképeimre nézni, és újra megerősödtem" - mondta a 175 cm magas és 76 kilós Julia, aki most teljes mértékben elégedett az életével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.