Vágyfokozó pihenők - A legszexisebb angol hotelek

hotel utazás szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnél a téli kikapcsolódás alatt olyan dolgokat is megengedni magadnak, amiket máshol biztosan nem tudnál, Anglia avantgárd szállodáiban most szégyentelenül beteljesítheted buja vágyaidat. Íme a Life.hu tippjei egy felejthetetlen erotikus kalandhoz.

1. Diszkrét kívül, indiszkrét belül - Crazy Bear, Beaconsfield

Engedd szabadjára bűnös énedet a világhírű "Őrült medvében", ahol az igazi rocksztár életérzés a Moulin Rouge erotikával fűtött világával párosul. A patinás Beaconsfield csodálatosan felújított luxusingatlana a világ legextravagánsabb hoteljeinek egyike, ami úgy néz ki külsőre, mint egy hagyományos angol kúria, ám belépve hihetetlen forróság járja át a testedet és a lelkedet. A gótikus dizájn egyszerűen káprázatos: a bár egy valóságos műalkotás, egyik fala Swarovski kristályokkal díszített, a bársonyfüggönyök, a kézzel faragott antik bútorok és a drámai építészeti elemek minden érzékszervedet rabul ejtik. Amitől a szálloda igazán különleges, azok az egyedi tervezésű és uralkodói pompával kialakított lakosztályok, melyekből csak úgy árad az erotika, így izgalmas lehetőséget kínálnak egy szerelmes összebújásra. A hotel éttermeiben részese lehetsz egy felejthetetlen ízorgiának, a hamisítatlan luxusérzésről pedig a jakuzzik, valamint a feszített víztükrű medence gondoskodik.

Bővebb infó: http://crazybeargroup.co.uk/beaconsfield/

Forrás: www.crazybeargroup.co.uk
Forrás: www.crazybeargroup.co.uk

2. Amitől eláll a lélegzeted - No. 11 Cadogan Gardens, London

Londont az utóbbi években elözönlötték a világhírű szállodaláncok, de egyik sem olyan szexi, mint az egyedülálló és meghitt búvóhely az elegáns Knightsbridge kerületben. A modern építészeti elemeket és a viktoriánus korszak letűnt romantikáját ötvöző szálloda a luxus megtestesítője, ami régen az arisztokrácia népszerű találkahelyének számított. A 19. század végén épült butikhotel elegáns étteremmel, lenyűgöző szalonnal, edzőteremmel és könyvtárral is rendelkezik, koktélbárja pedig felidézi a film noir csábító világát. A gyönyörű lakosztályok egyedi keverékei a modern dizájnnak és a vintage bűbájnak - díszes baldachinos ágyak, muránói üvegből készült csillárok, kényelmes kanapék és márványfürdőszobák biztosítják a romantikus estékhez a békét és a nyugalmat. Ha vásárolni támad kedved, a szálloda csupán pár percre található a világ egyik leghíresebb bevásárlóutcájától, ahol olyan ikonikus luxusáruházakat találhatsz, mint a Harvey Nichols és a Harrods.

Bővebb infó: http://www.no11cadogangardens.com/default-en.html

3. A titkos randevúk világa - Drakes, Brighton

Egy elegánsan berendezett hatalmas hálószoba és egy habfürdővel teli kád, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre: kérhetnél ennél többet egy buja hétvégére? A tengerparton lévő luxus butikhotel egyesíti a lélegzetelállító dizájnt, a diszkréciót, a finomságot, a barátságos kiszolgálását és minden olyan kényelmet, amit elvársz egy négycsillagos szállodától. A díjnyertes étterem a Drakes szíve, a diszkrét világítás és a kifinomult elegancia nyugodt hátteret biztosít egy meghitt ebédhez, utána pedig élvezheted a mesés szobák nyújtotta kényeztető pihenést. Képzeld el, amint romantikus fantáziád valósággá válik, pakolj a bőröndbe néhány szexi fehérneműt és kiegészítőt, az érzéki fotózást pedig bízd a szállodára. Amíg kortyolgatod a finom pezsgőt, a Drakes stylistjai és sminkmesterei gondoskodnak lenyűgöző megjelenésedről, és mi más lehetne izgalmasabb karácsonyi meglepetés a párodnak, mint egy rólad készült csábító fotósorozat?

Bővebb infó: http://www.drakesofbrighton.com/

4. "Egyél, igyál, maradjál!" - Kesgrave Hall, Suffolk

Ha Kelet-Angliába tervezel egy formabontó téli kiruccanást, az édes légyottokra válaszd a suffolki erdő szívében lévő gyönyörű kúriát, melynek története 1812-re nyúlik vissza. A Milsoms szállodacsoport mantrája az "Egyél, igyál, maradjál", ami igazán csábítóan hangzik mindazok részére, akik csendes és meghitt helyszínt keresnek egy romantikus elvonulásra. A négycsillagos suffolki szálloda belsőépítészeti formavilágában a hagyományos és kortárs stílus keveredik, minden lakosztálya páratlan luxusról árulkodik, némelyikük pedig térben álló fürdőkáddal, hatalmas zuhanyzóval és zebracsíkos kanapéval is büszkélkedhet. A gyönyörű környezetben található 200 éves épület nemcsak a délután felszolgált tradicionális angol teáról, süteményekről és az eklektikus ízvilágot felsorakoztató 100 fős étterméről ismert, de arról is, hogy a fiatal Harry herceg egyik kedvenc pihenőhelye, mert itt bármikor zavartalanul és lesifotósok nélkül töltheti szabadidejét a barátaival.

Bővebb infó: http://milsomhotels.com/

Forrás: www.milsomhotels.com
Forrás: www.milsomhotels.com

5. Áldozz a szerelem oltárán - The Hundred House Hotel, Shropshire

Ha a monoton hétköznapok közé beiktatnál egy miniszünetet, a Telford közelében lévő hotel tökéletes hely egy édeskettesben töltött hétvégére. Az évtizedek óta a Phillips család tulajdonában lévő ízlésesen excentrikus hotel nem véletlenül nyerte el a szállodavilág Oscar-díját a "teljesen élvezetes enyhe excentritás" kategóriában. A lenyűgöző antik bútorokkal berendezett lakosztályok fejedelmi szállást kínálnak, a gyönyörű baldachinos ágyak, a pazar bíborlila ágytakarók, a tündöklő kristálycsillárok és a többi mesés régiség intim és különleges hangulatot teremt egy szexi hancúrozásra. Az izgalmas élményt növelik a sajátos arculattal rendelkező luxusfürdőszobák káddal és esőzuhanyzóval, az Anjelica hálószoba pedig egy teljesen működőképes, tölgyfa gerendára szerelt vörös bársonyhintával is büszkélkedhet, így titkos vágyaidnak semmi nem szab határt. A ház Rosette-díjas étterme egyedülálló kulináris utazásra csábít, ami a friss alapanyagok és a kertben termő több mint 100-fajta gyógynövény felhasználásával minden nap különleges ételeket szervíroz.

Bővebb infó: http://www.hundredhouse.co.uk/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.