2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Az alma nem esik messze a fájától - Íme a botrányhős énekes unokája

buli parti szórakozás Amba Jagger Mick Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jagger családban mindenki imád bulizni - legyen az a hatvannyolc éves Mick Jagger vagy tizenhat éves unokája, Amba Jackson.

Amba Jackson sztárok között nőtt fel, így nem csoda, ha ő maga is imád bulizni, fényűző partikra járni. Bár a tizenhat éves lány nagyon szeret szórakozni, nem akarja a családi tradíciókat követni, és zenésznek vagy modellnek állni - ő apáca vagy könyvelő szeretne lenni. Egyelőre azonban ezek csak álmok, hiszen Amba igen messze van attól, hogy apáca legyen. Legutóbb a londoni Le Baron éjszakai bárban egy élénklila, szűk caprinadrágot viselt hozzá passzoló platformcipővel és köldökig kivágott zakóval. Bár Amba öltözéke inkább hasonlított egy pizsamára, mint egy elegáns szettre, a felsője azért kiverte a biztosítékot, hiszen akárhogy is nézzük, a kisasszony még csak tizenhat éves. A róla készült képeket itt megnézheted!

Northfoto
Northfoto

Amba gyerekkorában is egészen közel volt a tűzhöz - nővérével, Assisivel és édesanyjával, Jade Jaggerrel sokat nyaraltak Ibizán, ami köztudottan nem a gyerekbarát strandokról, sokkal inkább a hatalmas partikról ismert. Mostanában Amba Londonban múlatja az időt, ahol édesanyja divatüzletében segít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.