harmónia Jessica Alba szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba a legstílusosabb színésznők közé tartozik, legutóbb azonban nem sikerült megfelelően összeválogatni a ruháit.

Tipp! A Life.hu exkluzív képei az Éden Hotel szereplőiről, nézd meg őket közelebbről! Kattints a galériáért!


Hollywoodi sztárként Jessica egészen biztosan tudja, hogyan is működik a color blocking, a tavalyi nyár egyik fő stílusirányzata. Ennek a trendnek az a lényege, hogy az élénk színek nem önmagukban uralkodnak, hanem más rikító színekkel együtt élnek egy-egy összeállításban. Nem mindegy azonban, hogy mit mivel párosítunk. A színésznő a türkizkék kabátjához egy szinte már neonzöld nadrágot húzott, és annak ellenére, hogy ez a két szín remekül mutat együtt, a dolog mégis hibádzik.

Szólj bele! Házasság előtt a szex...?



Northfoto
Northfoto

Nézd meg, hogyan lehet jól használni a color blocking stílust! Kattints a képre!

A kabát önmagában egy igazán csinos darab, a csuklón lévő fekete pántok pedig még jobban feldobják, de a filigrán színésznőn úgy áll, mintha ráborult volna egy ruhakupac - Jessica teljesen elveszik alatta. Önmagában a zöld nadrág telitalálat lenne, hiszen a filmcsillaghoz passzolnak ezek az élénk színek, ráadásul a tavasz nagy őrülete lesz a színes nadrág. Ez a két darab azonban együtt mégsem jó, talán azért, mert bár passzol egymáshoz a kék és a zöld, ilyen nagy felületen mégsem jók együtt - kiegészítőként sokkal szebben mutattak volna. Ráadásul Jessica fekete csizmája még tetézi is ezt a fura összhatást - a színésznő pontosna úgy festett, mint egy Disney-figura.

Átalakítunk! Ilyen egy igazi francia hölgy! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.