Nem túl sok ez egy tinédzsernek? Justin Bieber ezt a hatalmas házat vásárolta meg nemrég

Selena Gomez luxuslakás milliomos Justin Bieber lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber a napokban töltötte be a 18. életévét - e jeles alkalomból egy igazán szép kis ajándékkal "lepte meg" magát a popsztár.

Tipp! Kukkants be Christina Aguilera luxusotthonába! Kattints a galériáért!



Túl a tizennyolcon a tinisztár úgy gondolta, ő és kedvese, Selena Gomez megérdemelnek egy luxuskéglit, így Mr. Bieber beruházott egy új házikóba. A hollywoodi dombokon fekvő pazar házat Justin potom 10,8 millió dollárért vásárolta meg. A házban korábban Ashton Kutcher lakott, egészen tavaly novemberig, amikor szakított feleségével, Demi Moore-ral. Ashton az építményt havi 50 ezer dollárért bérelte, de Justinnak annyira megtetszett a tágas otthon, hogy ő inkább megvette magának. A házról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A tinisztár imádja a nagy tereket, nem csoda hát, hogy beleszeretett a 873 négyzetméteres otthonba, melyben többek között öt hálószoba is van. Az üvegfalakkal szegélyezett hatalmas ebédlőből mesés látvány nyílik a csodás hollywoodi tóra. A házban található még egy saját moziszoba, bár, medence, edzőterem és masszázsszoba is, hogy a tizenéveseknek legyen hol "kipihenni a fáradalmakat". A hatalmas, mindennel felszerelt konyhában pedig Justin bátran gyakorolhatja a főzést, ha éppen úgy tartja úri kedve.
Justin a múlt héten ünnepelte a tizennyolcadik születésnapját, ebből az alkalomból egy csodás, vadiúj elektromos autót is kapott menedzserétől, Scooter Brauntól.

Átalakítunk! Ilyen egy igazi francia hölgy! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.