Magyar hírességek a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

stílusmustra Demcsák Zsuzsa divatbemutató vörös szőnyeg Tolvai Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nemcsak a külföldi hírességek öltözékeit vettük górcső alá, hanem néhány ismert magyar színésznőt, énekesnőt és műsorvezetőt is sikerült lencsevégre kapnunk. Íme a legjobban és legrosszabbul öltözött hírességek a héten.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Heti trend: Túlméretezett tavaszi kabát

Az alkalmi ruhát többféle kiegészítővel is egyedivé tehetjük. A hírességek rendszerint bizarr formájú vagy éppen színes topánokkal, gigantikus ékszerekkel vagy feltűnő táskákkal dobják fel, de a héten egészen meglepő kísérő ruhadarabot választottak: a hatalmas méretű tavaszi kabátot. A majdhogynem palástként funkcionáló ruhadarab Sarah Jessica Parker és Liv Tyler megjelenését is különlegessé tette. Sajnos ezek a túlméretezett kabátok csak nagyon kevés nőnek állnak jól, és tudni kell őket királynői módon viselni, különben nagyon esetlennek és elveszettnek tűnik bennük az ember.

AFP
AFP

Látványos/hiányzó alsóneműk

Az, hogy valaki nem vesz fel alsóneműt egy-egy vörös szőnyeges eseményre, az utóbbi idők legmarkánsabb trendje. Éppen ezért már nem is csodálkozunk azon, hogy a 43 éves szupermodell, Stephanie Seymour melltartó és feltehetőleg bugyi nélkül érkezett egy New York-i eseményre. A vakuk kereszttüzében még a fekete anyag sem takarta el a modell bájait. A francia színésznő-rendezőnő, Julie Delpy viszont jobban tette volna, ha a nem áttetsző ruha ellenére is a melltartóviselés mellett dönt. A dolgot talán nem kell magyarázni... Sara Blakely, Amerika egyik kedvenc harisnyamárkájának kitalálója viszont óriási örömmel mutogatta a Time magazin által kiválasztott 100 legbefolyásosabb embert ünneplő eseményen alakformáló fehérneműbe bújtatott lábait. Az öröm nem hiábavaló: a hölgy milliárdokat keresett eddig az általa alapított márkával.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

Imádjuk a hangsúlyos karkötőket!

Mennyire fel tudja dobni az egyszerű fekete ruhát is egy-egy színes kiegészítő! A héten Alice Eve színésznő mutatta meg, hogy a fekete és a kék mesésen mutat egymás mellett. A kis feketéhez húzott kék cipő csak a kezdet, az élénk szín a karkötőn és a fülbevalón is visszaköszönt, mi pedig ezúton is köszönjük neki a vizuális élményt! Apropó, karkötő: a héten Barabás Évát is sikerült lencsevégre kapnunk Léber Barbara divattervező bemutatója után. A bemutató háziasszonya különleges, elbűvölő színű ruhát viselt, amit egy csokor gyönyörű karkötővel tett még különlegesebbé.

Fotó:  AFP, Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: AFP, Szabó Balázs/Life.hu

Stylistot cserélt a hercegnő

Ha Katalin hercegnő stílusát kellene leírnunk, akkor a klasszikus, nőies, elegáns, a divatot finoman követő jelzők jutnának eszünkbe. A héten viszont nagyon úgy tűnt, hogy Vilmos herceg felesége stílust, de legalábbis stylistot váltott, aki nem szeretné, hogy a fiatal szépség megjelenése idő előtt túl unalmassá válna. Elsőnek egy acélszürke, színes applikációkkal díszített Matthew Williams ruhában jelent meg. A Life.hu szerkesztőségben heves vitát váltott ki, hogy az adott darab öreges vagy éppen merész, de az biztos, hogy sokkal vagányabb választás, mint az eddigiek. A másik meglepetés az a súlyos aranyszínű fémöv volt, amellyel egy klasszikus szürke tubusruhát dobott fel. Nekünk tetszik ez az átalakulás, csak így tovább!

AFP
AFP

Színes, mintás ruhákról álmodunk

Ahogy közeledik a nyár, egyre inkább vágyjuk a színes, mintás ruhákat. Demcsák Zsuzsát szintén az említett divatbemutató után kaptuk lencsevégre egy izgalmas szabású, virágmintás maxiruhában, ami remekül állt rajta. Camilla Belle-t ugyan nem mi fotóztuk le, de ez a különleges mintájú, hosszú ujjas ruha is nagy kedvencünk lett.

Fotó: AFP, Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: AFP, Szabó Balázs/Life.hu

Drámai estélyik

Tyra Banks és Rihanna agya egy rugóra járt, amikor ugyanazon az eseményen egymáshoz nagyon hasonló színű ruhában jelentek meg. A szupermodell régen nézett ki ennyire jól, Rihanna viszont a bumfordi cipővel, a fekete körmökkel és a drámai sminkkel teljesen tönkrevágta a tulipánformájú ruha finomságát. Tolvai Reni egy Léber Barbara estélyiben jelent meg a divatbemutató sztárvendégeként, amelyet a kifutóként funkcionáló medencének is megmutatott - elég közelről.

Fotó: AFP, Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: AFP, Szabó Balázs/Life.hu

Merész összeállítások

A héten két merész összeállítást is sikerült elcsípnünk. Léber Barbara divattervező ugyanabban a medencében mutatta meg magát a közönségnek, amelybe Tolvai Reni is belegyalogolt. A divattervező tökéletes alakján jól mutatott az elöl fűzött, kis fekete ruha. A szintén tökéletes alakú Fésűs Nelly még merészebb módon, parányi miniszoknyában és mélyen dekoltált topban mutatta meg, hogy neki már nincs szüksége diétára a bikiniszezon előtt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.