Kétség nem fér hozzá: ő 2012 egyik legédesebb sztárcsemetéje - Friss fotók a kisasszonyról

sztárcsemete kislány Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba színésznő a napokban hároméves kislányával flangált Los Angeles utcáin. A képek láttán meg kell állapítanunk, hogy a pici Honor 2012 talán legcukibb sztárcsemetéje.

Jessica Alba színésznő a sportos elegancia híve, kislánya azonban egyelőre még az igazán csajos cuccokat kedveli. A hároméves Honor odáig van a tütükért, a pörgős szoknyákért, a plüssből készült szatyrokért, és kedvenc színe mi más is lehetne, mint a rózsaszín. A róla készült legfrissebb képet itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

A pici lányt a napokban édesanyjával kapták lencsevégre Los Angelesben: Honor rózsaszín mintás ruhácskát, zoknit és balerinacipőt viselt, göndör fürtjei pedig két copfba voltak kötve. A gyönyörű sztárcsemete egyre jobban hasonlít jóképű édesapjára, Cash Warrenre, de az sem lenne hátrány, ha édesanyja fantasztikus alakját örökölné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.