Mindennél tökéletesebbre retusálták a magyar szupermodellt

modell retusálás kampány Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbara smink nélkül bájos, sminkkel tökéletes, photoshoppal pedig maga a tökély - legalábbis erre a következtetésre jutott a világ egyik legismertebb fehérneműmárkája, amely modelljei közé választotta a magyar szépséget, majd jól ki is retusálták.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!



Palvin Barbara sikert sikerre halmoz. A 18 éves szépséget tavaly az egyik Chanel szépségtermék és az egyik Calvin Klein parfüm kampánymodelljének választották. Múlt év decemberében a Victoria's Secret fotózta, februárban a L'Oréal egyik modellje lett - csak hogy a legnagyobb neveket említsük. A magyar szupermodellről nemrég újabb fotók kerültek fel az internetre, amelyeken ismét a világ egyik legismertebb fehérneműcégének modelljeként pózol.

www.facebook.com
www.facebook.com

A meglepő az, hogy még az ő bájai sem voltak elég jók a márkának. Persze, tudjuk, hogy Viktória angyala nem lehet akárki: a tökéletesebbnél is tökéletesebbnek kell lennie, ami valószínűleg a jelenlegi angyaloknak sem megy rásegítés nélkül. Az utómunkát a mi lányunk sem úszta meg, a fotósok és a sminkes szakemberek mellett a grafikusok is dolgoztak a képeken - nem is keveset. Szerintünk Barbi nem lett szebb, hanem csak még jobban megtestesíti az elérhetetlen nő képét, amit ezek a modellek sugallnak. De vajon tényleg erre van szükségük a vásárlóknak?

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.