Átalakítunk! 10 évet fiatalodott és őrjítően szexis lett Piroska

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a budapesti Piroskából varázsolt bombanőt.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


Piroska egyrészt azért szeretett volna megújulni, mert úgy érezte, szüksége van a változásra. Másrészt pedig arra, hogy végre ő maga is elhiggye, amit a környezete állít: hogy szép. A 36 éves budapesti lány ráadásul sok kilótól szabadult meg nemrég, így szerette volna, ha ebben az állapotában örökíti meg a kamera.


Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Piroska sosem festette a göndör haját, viszont volt már félcentis és derékig érő frizurája is. A lány párja is fodrász, de még neki sem volt bátorsága ahhoz, amit Szofrán Zsolt mesterfodrász tett. Ahogy Zsolti fogalmazott, az átalakításon ő vette el Piroska szüzességét, mert púderszínűre festette a megszeppent lány fürtjeit. "Nagyon-nagyon tetszik az eredmény. A szín már kicsit megkopott az átalakítás óta, de a kedvesem azt mondta, megpróbálja hasonlóra befesteni" - lelkendezett a lány a Life.hu-nak. A budapesti nő a hétköznapokban a finom, visszafogott sminket részesíti előnyben, és nagy álma volt, hogy valaki megmutassa neki a tökéletes füstös szemfestés titkát. "Eddig sosem sikerült jól a füstös szem, mert a kék szememhez mindig feketével próbálkoztam. Most azonban megtudtam, hogy az én szemszínemhez barnával kéne füstös szemet sminkelnem - a végeredményt imádtam" - mesélte a lány.


Kattints a képre az átalakuláson készült többi fotóért!

A 36 éves nő korábban a közigazgatásban dolgozott, így szinte mindig kiskosztümöt viselt. Jelenleg Piroska munkanélküli, így a farmert és a balerinacipőket részesíti előnyben. Ezért volt számára meglepő a fekete sort és a szexis, áttesző blúz kettőse. "Én nem igazán merem a lábaimat mutogatni, de a stylist szerint több rövid ruhadarabot kellene viselnem. Vagány és szexi volt a szerelés, és már alig várom, hogy beszerezzek egy hasonló, magas sarkú szadált. A fotózáson is pompásan éreztem magam, és most már belátom, nem is olyan könnyű a modellek élete" - mesélt élményeiről Piroska a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.