Eladó Amy Winehouse camdeni otthona

ház ingatlan Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy éve hunyt el Amy Winehouse énekesnő, édesapja pedig nemrég árulni kezdte a sztár camdeni otthonát.

A sztár egykori házát 2,7 millió dollárért árulja az édesapa, Mitch. Amy tavaly július 23-i halála óta már rengeteg rajongó látogatott el a házhoz, hogy egy kicsit ott emlékezhessenek egykori kedvencükre. A 232 négyzetméteres otthonban három dupla hálószoba és három előszoba található, illetve van két kisebb kertje, az egyikből pedig közvetlen kilátás nyílik a Camden térre.

AFP
AFP

A házat nemrég felújították, az eredeti jellegzetességek modern újításokat kaptak, új elektromos és fűtési rendszert alakítottak ki, tökéletesítették a hangrendszert, és biztonsági kapukat is felszereltek. "A Winehouse család elhatározta, hogy eladja a házat. Amy imádott itt élni, de a család egyik tagja sem érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy itt lakjon. Nem lenne praktikus tovább hagyni, hogy üresen álljon. Pompás otthon ez, ahol nagyon boldog lehet egy család" - vallotta Mitch Winehouse sajtósa.

Az ingatlant Mitch 2010-ben vette meg lányának 1,8 millió fontért.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.