ingatlan Gáspár Győző tartozás Győzike adócsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gáspár házaspárt 22 milliós adócsalással vádolja az ügyészség, emellett pedig hosszú ideje olvasható a nevük a hivatalos adóslistán, ennek ellenére három gyönyörű hatalmas családi házzal büszkélkedhettek: nógrádmegyeri, hajdúszoboszlói és salgótarjáni lakhely között válogathatnak. De már egyik sincs a házaspár nevén.

Világsztár a Viva Comet díjátadón! Kattints a galériáért!




rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A család a hivatalos adatok szerint egyik helyről a másikra költözik, de a hatóság csak figyelheti őket, mert úgy tűnik, hiába a sok ingatlan, semmit sem lehet behajtani a showmanen. "Most Salgótarjánban, a szülővárosomban élünk. Hajdúszoboszlóról költöztünk ide, annak ellenére, hogy itt gyűlölnek bennünket. Tisztában vagyok azzal, hogy az itteniek börtönbe küldenének" - vallotta Győzi a Blikknek. A celeb elárulta azt is, hogy nagyon gazdag nagymamája van. "Sokat köszönhetek neki, ő a haszonélvezője szinte mindennek, de többet nem akarok erről elárulni. A jövőben nem szeretnénk elköltözni Salgótarjánból, pedig folyamatos atrocitások érnek bennünket. Szerintem tűzijátékot rendeznek a városban, ha esetleg rács mögé kerülök! De legalább így végre boldoggá tehetem az ittenieket! Szerintük én egy mocskos bűnöző vagyok, és ez nagyon fáj nekem" - mondta a showman.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.