Megszabadult gyönyörű hajától a valóságshow-sztár

címlap haj kim kardashian rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire is gyűlöli Kim Kardashiant a Vogue amerikai kiadásának főszerkesztője, Anna Wintour, a valóságshow-sztár mégiscsak a lap címlapjára került - igaz, az olasz nyelvű, férfiaknak szóló változat borítójára. Ennek örömére a sztár merész változáson ment keresztül.

Kim Kardashianról kétségtelenül először a formás idomok jutnak mindenki eszébe, csak utána következnek a csokoládébarna szemek vagy a gyönyörű, fekete hajkorona. Ez utóbbi viszont a most éppen Kanye Westtel randizgató Kardashian kisasszony védjegyei közé tartozik. Éppen ezért is lepődtünk meg annyira, amikor a magazin címlapján rövid, tépett hajjal láttuk viszont.

Vogue.it
Vogue.it

Nemcsak a borítóképen, hanem a magazinban is olyan megrendezett fotókat készítettek róla, mintha a sztár éppen az őt követő paparazzók elől próbálna meglógni - ezért is a hatalmas napszemüveg és a rövid haj. Ezzel a frizurával egyébként nagyon hasonlít szépségmániás édesanyjára, Kris Jennerre. A magazinnak adott interjújában egyébként elárulta azt is, hogy imádja a pizzát, az olasz fagyit, imád szeretkezni, 224 pár Louboutin cipője van és képes halálra rémülni minden egyes póktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.