Jól fizet az X-Factor? Ebben a luxusmobilházban él a show egyik mentora

otthon mentor lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Cowell évente egyszer a Karib-tengeren cirkáló luxusjachtjának fedélzetén tölti az idejét barátaival. Miközben körbeutazza Amerikát, olyan tehetségeket keres, akik részt vehetnek az X-Factorban. Ám amikor visszatér a szárazföldre, nem akármilyen otthon várja.

A Cowell lakóotthon egy 111 négyzetméteres mobilház, melynek súlya eléri a harminc tonnát. Két hálószoba és két fürdőszoba található benne, valamint egy teljesen felszerelt konyha, cseresznyefa szekrényekkel. Mindezeket faltól falig tartó kanapék dobják fel. Moziterem, bár és irodák szintén tartoznak a mobillakáshoz, melyet boltíves ablakok díszítenek. A házról itt nézhetsz képeket.

Northfoto
Northfoto

Az impozáns kúriának, amely egy gombnyomással lakókocsiból alakul át emeletes otthonná, fenntartása heti 9000 dollár. Természetesen a műholdas összeköttetés is alapfelszereltség, Simon választhat, hogy az 50 cm-es plazmatévén vagy a legördülő filmvásznon nézi a filmeket.
Az 52 éves zenei mogul otthonában 150 000 dollár értékű orvosi berendezések is találhatók, beleértve egy EKG-készüléket és egy olyan TV-t is, amellyel orvost is tud hívni, ha épp betegnek érzi magát. Obama elnök gépén is hasonlóan kifinomult mobil orvosi egység található, napi 24 órás orvosi ügyelettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.