színésznő baba terhes Drew Barrymore egészséges életmód mozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi filmcsillag, Drew Barrymore is csatlakozott a hírességek legújabb őrületéhez, a kismamajógához. A bulvármagazinokat bejárta egy fotó, amelyen a pocakos 37 éves színésznő éppen kisétál egy Los Angeles-i jógaklub ajtaján.

A baba most már bármelyik nap megszülethet, de Drew Barrymore a jelek szerint egyáltalán nem lassít jól megszokott pörgős életmódján, ugyanis a paparazzók fotóiból kiderült, hogy a jógaórát követően a színésznő egy fontos találkozóra igyekezett.

Northfoto
Northfoto

Drew Barrymore és férje, Will Kopelman már izgatottan számolják a napokat a baba érkezéséig. A pár három hónappal ezelőtt kötött házasságot egy bensőséges hangulatú ceremónia keretein belül, az újságíróktól gondosan elzárt környezetben. Barrymore esküvői tanúja a Charlie angyalai másik sztárja és a színésznő legközelebbi barátnője, Cameron Diaz volt, aki szintén nagyon várja már a baba születését.

A színésznő a közelmúltban elárulta az újságíróknak, hogy a terhessége alatt iszonyúan megnőtt az étvágya, és folyamatosan csak szénhidrátokat kíván. "Szeretem az ételkülönlegességeket és az ínyencségeket is, de mostanában leginkább csak az egyszerű, szénhidrátban gazdag ételekre vágyom. Az elegáns éttermekben is legtöbbször egy tál sajtos makarónit rendelek" - nyilatkozta Barrymore az újságíróknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.