A magyar modell testrészét szopogatja a vele enyelgő világhírű divatfotós

fotózás Mihalik Enikő Terry Richardson ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán különleges reklámfilm készült a sikeres magyar modell Mihalik Enikő és a világhírű divatfotós Terry Richardson közreműködésével.

Tipp! Vásárolj akciósan! Hétről hétre új árengedményekkel vár a Lifefashion.hu!



A David Webb ékszercég egy nagyon egyedi reklámfilmben mutatja be a mesés őszi ékszereit. A kisfilm főszereplői Terry Richardson divatfotós és egyik múzsája, a magyar modell, Mihalik Enikő. Ők ketten nem először dolgoznak együtt: Richardson odáig van a magyar szépségekért, de első számú kedvence Mihalik Enikő.

http://davidwebb.com
http://davidwebb.com

Még több provokatív kép a párosról galériánkban! Kattints a képre!

Enikő élénk sminkben, rengeteg ékszerrel incselkedik a divatfotóssal, sőt, Terry még meg is nyalja Enikő ujját, és kis híján egy csók is elcsattan. A reklámfilmen jól látszik, pompásan érzi magát együtt a divatszakma két kiemelkedő alakja, hiszen megvan köztük a kölcsönös tisztelet, az összahang és a kreativitás. Nem hiába Terry az, akinek engedte Enikő, hogy meztelen melleit is lefotózza - a képeket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.