100 millió dollárért eladó a meggyilkolt divatcézár villája

divattervező luxusingatlan villa Miami eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Százmillió dollárért kínálják megvételre a néhai Gianni Versace miami villáját, amelynek bejárati lépcsőjén az olasz divatcézárt egy ámokfutó férfiprostituált 1997-ben agyonlőtte.

A 2000 négyzetméteres, Casa Casuarini nevű ingatlanhoz egyebek közt egy 17 méteres, részben aranyozott mozaikkal kirakott úszómedence, drága olasz bútorok, saját szálloda és étterem tartozik - írta a The New York Times című amerikai lap.
Versace 1992-ben vásárolta a luxusingatlant, amelyben haláláig lakott. A 16. századi olasz palazzók stílusában emelt ingatlanegyüttest 2000-ben egy amerikai távközlési vállalkozó 19 millió dollár készpénzért vásárolta meg az örökösöktől.

http://en.wikipedia.org
http://en.wikipedia.org

A Versace-villáért most kért ár kétszeresen meghaladja az eddigi legmagasabb árat, amelyet egy miami ingatlanért adtak, noha az eladó máris 25 millió dollárt engedett az eredetileg remélt összegből. A kedvezmény valószínűleg azzal függ össze, hogy egy jelzáloghitellel kapcsolatos jogvita nehezíti az eladást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.