Íme Palvin Barbi nővére - Szerinted hasonlít a világszép modellre?

modell Palvin Barbara család nővér karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, Palvin Barbara ott volt december 4-éna világhírű Victoria's Secret fehérneműcég éves bemutatóján. A szépséges 19 éves modell most megosztott pár képet, melyeken látszik, hogy nővére, Anita is kapott a családi szépséggénekből, ráadásul a testvérek kicsit hasonlítanak is egymásra.

Nővérével pózol az Empire State Building tetején Barbi, aki egy aranyos pandasapkát viselt a közös kiránduláson. A megosztott képen látszik, hogy a fiatal modellnek még ez a különleges fejfedő is jól áll, valamint az is, hogy igencsak hasonlít testvérére, Anitára.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A bájos testvérpár megosztott egy másik fotót is, melyen épp alváshoz készülődnek.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Barbit, aki nemrég igazi világsztárokkal táncolt együtt, 13 éves korában fedezték fel Budapest utcáin. Azóta feltűnt a L'Officiel, a Vogue, a Glamour és a Jalouse Magazine címlapján, valamint az Armani Exchange, a H&M, a Victoria's Secret és a Pull and Bear modelljeként. Emellett bemutatta Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood és Etro ruháit is, valamint ő nyitotta meg a nyár végi Chanel show-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.