Cameron Diaz félmeztelenül és bugyi nélkül pózol

címlap fotósorozat félmeztelen magazin Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt szégyenlős lány ez a Cameron Diaz, de azt hittük, idővel megszelídül. Ám a negyvenéves színésznő a Russia Interview címlapján pózol félmeztelenül, és láthatóan alsónemű nélkül.

A felül teljesen meztelen Cameron szemérmesen takargatja melleit kezeivel, miközben komoly arccal bámul a kamerába. A színésznő alsótestét csupán egy apró fekete szoknya takarja, aminek első és hátsó anyagdarabját két madzag tartja össze. Így az is tökéletesen látszik, hogy Cam nem visel alsóneműt.

Forrás: Russia Interview
Forrás: Russia Interview

A fotókat Andy Warhol stílusában készítették, és Cameron a benti képeken se visel sokkal több ruhadarabot. A 40 éves színésznő valószínűleg már új filmjét, a The Counselort népszerűsíti ebben a lapban is. Ez az alkotás remélhetőleg kirántja Diazt a Zs-kategóriás szerepekből, amiket már évek óta játszik. Ebben a filmben Brad Pitt, Javier Bardem, Penelope Cruz és Michael Fassbender oldalán alakít egy egészen komoly szerepet.

Nézd meg Cameront smink nélkül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.