Jennifer Lawrence Photoshop Dior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence színésznőt nem egyszer csúfolták már kövérnek. A következő fotókon a képszerkesztők ugyan karcsúsítottak rajta egy keveset, de a színésznő mostanában tényleg csúcsformában van.

A sztár maga is többször nyilatkozta, hogy ducinak érzi magát a hollywoodi átlaghoz képest. Hát igen, Jennifer nem negyven kiló vasággyal együtt. A sportos lány alkata abszolút formás, nőies, ezt pedig legutóbbi filmjében, a Napos oldalban be is bizonyította. Ott ugyanis egy olyan lányt játszott, akinek a hobbija a tánc, és bárki, aki látta a filmet, odáig volt Jen nőies formáiért. Valószínűleg a cseppet sem piszkafa idomok és a fantasztikus kisugárzás fogta meg a Dior divatcéget is, akik modelljüknek kérték fel a fiatal színésznőt.

Dior
Dior

Kattints a képre a további fotókért!

A huszonkét éves lány lett ugyanis a Miss Dior új arca, a róla készült fotókat Willy Vanderperre készítette. Az idén Oscarra is jelölt Jennifer abszolút elegáns a róla készült fotókon, de sajnos a nőies idomok helyett egy furán karcsú Jennifer néz vissza ránk. Mi a baj a formás alakkal?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.