Bikinis fotók készültek a várandós Kim Kardashianról

fotósorozat terhesség kim kardashian szépség bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismama nem szégyenlős! Szexi fotósorozat készült a most már ötödik hónapban járó Kim Kardashianról.

Hétköznapi öltözködésében nem mutat nagy változást a realitysztár, még mindig kedveli a kihívó ruhákat, bár mostanában inkább feketét hord. És ezeket a fotókat látva elmondhatjuk, hogy nem lett kevésbé szexi. Kimet tahiti hercegnőnek öltöztették, és hol bikiniben, hol virágos ruhákban fotózták.

Fotó: Bruce Weber/DuJour magazin
Fotó: Bruce Weber/DuJour magazin

Kattints a képre a többi szexi fotóért!

A képeket Bruce Weber készítette a Du Jour magazinnak a fotós otthonában, miután kiderült, hogy Kim már babát vár Kanye Westtől.

Kim a terhességéről is beszélt a magazinnak. Szerinte borzasztóan egyszerű dolga van, hiszen se rosszullét, se fájdalom, se fáradtság nem kísérte eddig babavárását. "Mindig az mondogattam, már alig várom, hogy terhes legyek, mert akkor majd azt eszek, amit akarok. Ám ez most mégsem így van, mert olyan egészségesen akarok étkezni, amennyire csak lehetséges" - nyilatkozta Kim, aki legnehezebben a diétás kóláról mond le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.