A hírnévért zabálja magát halálra egy nő

kövér Tammy Jung hírnév meggazdagodás hízás Johan Ubermen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legkövérebb nője akar lenni egy fiatal lány, és a duciságából szeretne megélni. Naponta több mint 5 ezer kalóriát habzsol.

Az internet sztárja akar lenni és kövérségéből pénzt csinálni egy 23 éves amerikai nő. Tammy Jung ezért mindent elkövet: simán lecsúszik neki napi 5 ezer kalóriányi étel. Befal mindent, de főleg grillcsirke, fánkok tucatjai és rengeteg sajt szerepel a menüjében. A lány már most több mint 100 kilót nyom, de addig nem nyugszik, amíg legalább a duplájára nem hízik.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Így fest most Tammy

Célja, hogy gyönyörű, kövér nő legyen, aki nem utolsósorban gazdag. A nő ugyanis interneten eladott fotóiból és videóiból szeretne keresni egy csomó pénzt. A lány egyébként vékony volt tiniként, de egyszer úgy döntött, ebbe a pusztító életmódba kezd, hogy minél gyorsabban elhízzon. Mindezt tehát a hírnév kedvéért. Barátja, Johan Ubermen még biztatja is őt, sőt, ő eteti a lányt. Segít neki bevásárolni és kalóriadús jégkrém shake-eket készíteni. Az italt egy tölcsér segítségével adagolja Tammynak. Az orvosok nem győzik figyelmeztetni, hogy hagyjon fel ezzel a pusztító életmóddal, de a nő nem hallgat semmilyen tanácsra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.