Blake Lively újabb pocakos fotókat osztott meg - mindezt szuperstílusosan

Forrás: http://www.preserve.us/ -
terhesség stílus Blake Lively stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszebb gyereke lehet a gyönyörű Blake Lively és a szívtipró Ryan Reynolds csemetéje - már ha a szüleiket vesszük alapul. A színésznő egy fotóval jelentette be, hogy babát vár, most pedig még több képet posztolt.

Saját honlapján tett közzé újabb pocakos képeket A pletykafészek színésznője. Blake Lively és Ryan Reynolds 2012 szeptemberében esküdtek örök hűséget egymásnak és már akkor is tudni lehetett, nem akar sokáig várni a családalapítással: "Nagy családot szeretnénk" – mondták egy évvel ezelőtt.

Forrás: http://www.preserve.us/

A színésznő júliusban elindította saját életmód oldalát, amelyről ezt írtuk: itt a divat és edzéstippektől kezdve a receptekig és lakásdekorációig mindenről olvashatsz. Blake nem dolgozik stylisttal, többnyire ő maga álmodja meg a divatanyagokat, bátyja, Eric Lively pedig fotózza őket. A színésznő a vörös szőnyegen is szuperstílusos, így tőle szívesen veszünk öltözködési tippeket.

Forrás: http://www.preserve.us/

Nem Blake Lively az egyetlen, aki életmódoldalt vezet

Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, Lauren Condrad. Egy dolog közös bennük: úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát, és ezt saját honlapjukon osztják meg velünk. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják a szárnyaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.