2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Kutyás menyasszony lett Debreczeni Zita

kutya kép menyasszonyi ruha posztolás gyerekvállalás Debreczeni Zita nőgyógyászati probléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvői ruhában, kezében egy cuki kutyussal pompázott Zita. Vajon mire készül a modell?

Közösségi oldalán posztolta a sokat sejtető képet Debreczeni Zita, akinek kétség kívül jól áll a menyasszonyi ruha (és a kutya is).

Forrás: facebook/Debreczeni Zita

A modell és párja, Kristóf kapcsolata két éve tart, ezért nem lenne meglepő, ha Zitáék az esküvőn gondolkodnának. A Blikk információja szerint már a gyermekvállalás is szóba került köztük, ami viszont komoly nehézségekkel, küzdelemmel járhat a számukra.

„Sajnos van egy nőgyógyászati problémám, amit majd kezeltetnem kell, még mielőtt babát vállalnánk. Ez a betegség szerencsére kezelhető, de elképzelhető, hogy a későbbiekben befolyásolja majd a gyermekvállalást. Az orvosom lélekben már felkészített arra, hogy ha kigyógyulok is, nehézkesen tudok majd teherbe esni, és bár félek ettől, azért bizakodó vagyok. Máshogy nem lehet ezzel a tudattal megbirkózni. Ha nagyon szeretnénk valamit, akkor az teljesül" - mondta reményteljesen Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.